Informarea aeronautică privind suspendarea zborurilor pe teritoriul României a fost prelungită până pe 16 iunie 2020 (inclusiv) considerând legislația aplicabilă stării de alertă. Pasagerii care urmau să călătorească în perioada 1 – 16 iunie 2020 de la Aeroportul Internațional Sibiu spre destinațiile de interes sunt rugați ca pentru informații suplimentare și detalii cu privire la reprogramarea călătoriilor, să contacteze agenția sau compania aeriană emitentă. ***

#SolidariPentruSibiu

Cum se utilizează la Sibiu fondurile direcționate de autorități și de comunitate Spitalului Județean, dar și ce inițiative comunitare sunt active la Sibiu și ce putem face când #StămAcasă pentru a fi în siguranță, puteți afla de pe platforma #SolidariPentruSibiu lansată de Consiliul Județean Sibiu - www.solidaripentrusibiu.cjsibiu.ro.

Scopul lansării #SolidariPentruSibiu este de a întări răspunsul sistemului medical județean la starea de urgență generată de noul coronavirus, efortul financiar al autorităților este completat zilnic cu generozitate de foarte multe persoane fizice și entități private, dar și pentru a face vizibilă această mobilizare generală.

Facem astfel mai transparent răspunsul la nevoile celor care luptă contra cronometru împotriva răspândirii virusului, precum și acțiunile civice pornite de oameni extraordinari din proprie inițiativă. Suntem recunoscători că mii de sibieni și sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia. 

Mulțumim tuturor voluntarilor, companiilor și instituțiilor care s-au implicat activ în acțiuni de combatere și limitare a efectelor COVID-19.

Va fi nevoie și mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi!