Începând cu data de 30.03.2021, TOȚI pasagerii trebuie să prezinte un test negativ COVID-19 (efectuat cu maximum 48 de ore anterior intrării pe teritoriul german) la îmbarcarea pentru zborurile spre GERMANIA, cu excepția copiilor sub 6 ani (conform informațiilor primite din partea companiilor aeriene) *** Persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării. Excepțiile pot fi consultate în HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 a COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ *** OBLIGATIVITATEA prezentării unui TEST NEGATIV COVID-19 la îmbarcarea pasagerilor cu destinația LONDRA - Luton!!! ***

#SolidariPentruSibiu

Cum se utilizează la Sibiu fondurile direcționate de autorități și de comunitate Spitalului Județean, dar și ce inițiative comunitare sunt active la Sibiu și ce putem face când #StămAcasă pentru a fi în siguranță, puteți afla de pe platforma #SolidariPentruSibiu lansată de Consiliul Județean Sibiu - www.solidaripentrusibiu.cjsibiu.ro.

Scopul lansării #SolidariPentruSibiu este de a întări răspunsul sistemului medical județean la starea de urgență generată de noul coronavirus, efortul financiar al autorităților este completat zilnic cu generozitate de foarte multe persoane fizice și entități private, dar și pentru a face vizibilă această mobilizare generală.

Facem astfel mai transparent răspunsul la nevoile celor care luptă contra cronometru împotriva răspândirii virusului, precum și acțiunile civice pornite de oameni extraordinari din proprie inițiativă. Suntem recunoscători că mii de sibieni și sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia. 

Mulțumim tuturor voluntarilor, companiilor și instituțiilor care s-au implicat activ în acțiuni de combatere și limitare a efectelor COVID-19.

Va fi nevoie și mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi!