Informarea aeronautică privind suspendarea zborurilor pe teritoriul României a fost prelungită până pe 16 iunie 2020 (inclusiv) considerând legislația aplicabilă stării de alertă. Pasagerii care urmau să călătorească în perioada 1 – 16 iunie 2020 de la Aeroportul Internațional Sibiu spre destinațiile de interes sunt rugați ca pentru informații suplimentare și detalii cu privire la reprogramarea călătoriilor, să contacteze agenția sau compania aeriană emitentă. ***

Londra

Londra, oficial cea mai populară destinaţie de călătorie

Rezervă acum pe www.wizzair.com o vacanță spre o destinaţie turistică de top din lume, ce atrage peste 15 de milioane de vizitatori în fiecare an, un centru vibrant de artă şi divertisment, cu o concentaţie mare de atracţii culturale.

Zile de operare de la Aeroportul Internațional Sibiu

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
  ✈      ✈   ✈      

Când simţiţi nevoia unei pauze de la agitaţia oraşului, luaţi în considerare o excursie la Londra, aici istoria şi tradiţia vă salută la fiecare pas. O excursie în capitala Marii Britanii nu este completă dacă nu vizitaţi top 5 atracţii ale oraşului. Iată câteva dintre atracţiile de top din Londra, repere şi obiective turistice pe care nu trebuie să le rataţi:

✈ Turnul Londrei rămâne una dintre cele mai populare atracții turistice din Londra. Nu uitaţi, puteţi vedea uimitoarele bijuterii ale coroanei şi cea mai veche expoziţie din lume, Linia Regilor.
✈ Faimosul Big Ben, oficial denumit Turnul Saint Stephen's.
✈ Westminster Abbey, o impresionantă catedrală în stil gotic ce punctează peisajul londonez.
✈ Shakespeare’s Globe Theatre, considerat unul dintre cele mai renumite teatre, nu numai în Marea Britanie, dar și în Europa.
✈ Windsor Castle, cel mai vechi castel locuit din lume.

Știați că?

În Londra există peste 230 de teatre.
Pentru aproape un secol, Londra a fost cel mai populat oraş de pe Pământ. A fost eclipsat de Tokyo în anul 1926.
Waterloo Bridge a fost construit aproape în totalitate de o femeie.

Scurt ghid de conversație

Bună ziua! – Hello!
Mulțumesc! – Thank you!
Cum e vremea? – What's the weather like?
Aveţi un număr de taxi? – Do you have a taxi number?
Aș dori un taxi, vă rog! – I'd like a taxi, please!
La revedere! – Bye!