Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Austrian Airlines

Austrian Airlines a fost înființată pe data de 30 septembrie 1957. De mai bine de 50 de ani, Austrian Airlines oferă clienților săi zboruri către destinații din întreaga lume.

Fiind cel mai mare grup de companii aeriene din Austria, Austrian Airlines deservește în prezent 130 de destinații din întreaga lume. Mai mult decât atât, Austrian Airlines este lider de piață în Europa Centrală și de Est, cu 41 de destinații. Datorită poziției sale geografice favorabile în inima Europei, aeroportul său principal din Viena reprezintă punctul central de conexiune între est și vest.

Austrian Airlines este cel mai mare operator de transport aerian din Austria și operează o rețea de rute globale de aproximativ 130 de destinații, concentrată în special în Europa Centrală și de Est, cu 37 de destinații. Austrian Airlines face parte din Lufthansa Group, cel mai mare concern de companii aeriene din Europa, și este membră din anul 2000 în cadrul Star Alliance, aceasta fiind prima grupare la nivel mondial de linii aeriene internaționale.

Call Center Telefon E-mail Website
+40 21 655 07 30 
Luni - Vineri: 09:30-17:30
- - www.austrian.com