Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***
Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.sibiuairport.ro

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

www.sibiuairport.ro este site-ul oficial al Regiei Autonome  „Aeroportul Internațional Sibiu” (denumit în continuare „AIS”).
Site-ul www.sibiuairport.ro (denumit în continuare „site”) aparţine şi este proprietatea AIS. Accesul este gratuit. Utilizarea acestui site reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE”.
Termenii şi condiţiile pot fi modificate oricând de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.
Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.sibiuairport.ro pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii utile, ele având un caracter pur informativ.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Informaţia oferită:
 • este exclusiv de natură generală;
 • nu este în mod obligatoriu completă sau actualizată;
 • conţine/poate conține legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora AIS nu deţine niciun control şi pentru care nu îşi asumă nicio responsabilitate. AIS îşi declină în mod special orice răspundere dacă aceste site-uri:
  • sunt inexacte, incomplete sau conţin informaţii înşelătoare;
  • nu oferă o securitate adecvată;
  • conţin viruşi sau alte elemente cu caracter distructiv.
Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.
Administratorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.
Deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.
Continutul, serviciile și materialele din acest site sunt furnizate pe principiul „așa cum sunt” sau „așa cum sunt disponibile”.
Aeroportul International Sibiu nu își asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale.
În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informațiile cuprinse în acest site, recomandăm consultarea și a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparținându-vă în totalitate. AIS nu își asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conţinutul, designul, structura, sigla, precum şi materialele site-ului www.sibiuairport.ro aparţin AIS (şi colaboratorilor săi, acolo unde este menţionat acest lucru) şi sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. Textele în format electronic cuprinse în acest site reprezintă rezultatul muncii de tehnoredactare (prelucrarea informatică a datelor). Astfel, cu toate că informaţia în sine este publică, copierea/preluarea/distribuirea/republicarea neautorizată a textului în format electronic este interzisă. AIS îşi rezervă dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fără drept a textelor sale de către terţe persoane.

REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declară următoarele:
 • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
 • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului;
 • pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

OBLIGAŢIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii vor accepta următoarele condiţii:
 • să nu publice, transmită sau distribuie informaţii care pot fi dăunătoare, obscene, defăimătoare sau ilegale;
 • să nu utilizeze acest site într-un mod care poate duce la încălcarea drepturilor altor site-uri;
 • să nu folosească nicio aplicație software și niciun dispozitiv care să bruieze site-ul şi nici să încarce sau să pună la dispoziţie fişiere conţinând date eronate sau viruşi, prin niciun fel de metodă;
 • să obţină sau să încerce să obţină acces neautorizat, indiferent de metodă.
Este interzis să utilizaţi site-ul în scop publicitar sau pentru orice fel de cerere/ofertă care are un caracter comercial fără acordul expres al AIS.
Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii şi servicii din conţinutul site-ului.
Este strict interzis să folosiți sau să contactați acest site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia sau pentru a discredita sau hărtui proprietarul site-ului și/sau clienții săi, produsele și serviciile oferite pe acest site.
Nerespectarea termenilor și condițiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile Legii nr . 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

ACCESUL MINORILOR

www.sibiuairport.ro nu este destinat minorilor, însă conținutul său nu este vătămator pentru aceștia. Totuși, unele linkuri către alte site-uri ar putea conduce utilizatorul în pagini care sunt nerecomandate minorilor.

LINKURI CĂTRE ALE SITE-URI

Aeroportul International Sibiu nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul site-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe www.sibiuairport.ro Utilizarea acestora atrage părăsirea site-ului www.sibiuairport.ro şi se face pe propria răspundere a utilizatorului.

SCHIMBĂRI ALE SITE-ULUI

AIS îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului. De asemenea, AIS îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

CONDIŢII DE FOLOSIRE A INFORMAŢIILOR DE PE SITE

Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest site, cu condiţia să reproduceţi fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conţinute în orice informaţie pe care o preluaţi de pe site. Totuşi, nu aveţi dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând: textul, imaginile, sigla, sunetul, videoclipurile, fără permisiunea scrisă a AIS.
De asemenea, trebuie să luaţi la cunoştinţă că orice vedeţi sau citiţi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

LEGISLAŢIE

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.
 
DISPOZIȚII FINALE

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa Întrerupeti utilizarea acestui site.