Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

#SolidariPentruSibiu

Cum se utilizează la Sibiu fondurile direcționate de autorități și de comunitate Spitalului Județean, dar și ce inițiative comunitare sunt active la Sibiu și ce putem face când #StămAcasă pentru a fi în siguranță, puteți afla de pe platforma #SolidariPentruSibiu lansată de Consiliul Județean Sibiu - www.solidaripentrusibiu.cjsibiu.ro.

Scopul lansării #SolidariPentruSibiu este de a întări răspunsul sistemului medical județean la starea de urgență generată de noul coronavirus, efortul financiar al autorităților este completat zilnic cu generozitate de foarte multe persoane fizice și entități private, dar și pentru a face vizibilă această mobilizare generală.

Facem astfel mai transparent răspunsul la nevoile celor care luptă contra cronometru împotriva răspândirii virusului, precum și acțiunile civice pornite de oameni extraordinari din proprie inițiativă. Suntem recunoscători că mii de sibieni și sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia. 

Mulțumim tuturor voluntarilor, companiilor și instituțiilor care s-au implicat activ în acțiuni de combatere și limitare a efectelor COVID-19.

Va fi nevoie și mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi!