Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Business Lounge

Începând cu data de 1 martie 2022, pasagerii Aeroportului Internațional Sibiu se pot bucura de un moment de respiro înainte de călătorie în cadrul noului Business Lounge disponibil în incinta aeroportului în zona de plecări, după controlul de securitate și punctul de trecere a frontierei. 

Noul Business Lounge, deschis în parteneriat cu Lagardère Travel Retail, oferă acces pasagerilor la servicii de calitate într-un spațiu complet reconfigurat și modernizat, care completează paleta de servicii și facilități oferite pasagerilor care tranzitează Aeroportul Internațional Sibiu și vine în întâmpinarea acestora cu o alternativă pentru petrecerea timpului înainte de îmbarcare, redefinind experiența de călătorie a pasagerilor.

Spațiul oferă pe o suprafață de peste 80 mp serviciile clasice întâlnite în marile aeroporturi din lume – zonă de relaxare, presă de actualitate și străină, internet de mare viteză, acces la știri și la programul zborurilor, facilități de încărcare a dispozitivelor electronice și servicii de imprimare și scanare. La acestea se adaugă o selecție de cafea de specialitate, ceai, băuturi reci și calde, sucuri proaspete, gustări, sandvișuri, salate și deserturi. 

Program: adaptat zborurilor, Business lounge-ul fiind deschis zilnic (luni-duminică) de la primul zbor la ultimul zbor.

Capacitate: poate acomoda pana la 27 de pasageri, simultan

Accesare facilități Business Lounge:
  • Deținători de carduri Lufthansa (în acest moment)
  • Plata acces direct în locație: taxa de acces 30 de euro (150 de lei)

Produse disponibile gratuit pentru pasageri: o selecție de snacks, băuturi răcoritoare, alcoolice, freshuri și cafea.