Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Creta Heraklion

Rezervă-ți din timp o vacanță în Creta direct de la Sibiu! 

Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pentru rezervare la agențiile de turism!


Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Creta Heraklion Iunie – Septembrie 2024 Miercuri, Vineri
Notă: Informațiile privind perioada și zilele de operare a zborurilor pot suferi modificări. Vă recomandăm să consultați agențiile de turism pentru eventuale modificări ale zborurilor.

Ce poți vizita?

Heraklion, capitala Cretei, este al cincilea oraș ca mărime al Greciei și centrul economic și administrativ al insulei. Tot aici se află și cele mai populare atracții turistice ale insulei, cum ar fi Muzeul de Arheologie, Palatul Knossos, Acvariul CretAquarium și mormântul lui Nikos Kazantzakis. Pe lângă toate acestea, în Heraklion vei găsi o sumedenie de cafenele, baruri și restaurante, o zonă istorică pietonală absolut fermecătoare și o viață de noapte foarte activă.

Rethymno reprezintă partea mai sălbatică a insulei Creta. Aici vei găsi cărări și trasee montane, câmpuri acoperite cu flori perene, cătunuri pitorești cu livezi de măslini și multe alte minunății naturale și istorice. Pe coastă ne așteaptă grote misterioase, golfuri retrase și plaje perfecte. Toate aceste locuri fermecătoare atrag an de an un număr tot mai mare de turiști care vin aici să lucreze sau doar să-și caute inspirația.