Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Rhodos

Rezervă-ți din timp o vacanță în Rhodos direct de la Sibiu! 

Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pentru rezervare la agențiile de turism!


Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Rhodos Iunie – Septembrie 2024 Joi
Notă: Informațiile privind perioada și zilele de operare a zborurilor pot suferi modificări. Vă recomandăm să consultați agențiile de turism pentru eventuale modificări ale zborurilor.

Insula Rhodos, cunoscută și sub denumirea de Insula Soarelui, este a patra insulă ca mărime din Grecia. Rhodos abundă în plaje frumoase, vegetație luxuriantă, locuri fermecătoare, localități încărcate de istorie și obiective turistice interesante.

Cele mai bune locuri de vizitat:

Orașul medieval Rhodos, cel mai vechi oraș medieval locuit din Europa;
Golful Anthony Quinn, cu ape turcoaz superbe și o plajă restrânsă;
Valea celor Șapte Izvoare – una dintre cele mai pitorești locații de pe insula, o oază de verdeață a insulei, cu izvoare naturale, pini parfumați și vegetație bogată;
Valea Fluturilor – o rezervație naturală unică, în inima insulei Rhodos;
Acropola din Lindos și satul pitoresc Lindos;
Palatul Marelui Maestru al Cavalerilor – castel medieval din orașul Rhodos.

Lasă-te cucerit de peisajele spectaculoase ale insulei Rhodos, gustă savoarea locală și bucură-te din plin de această insulă vibrantă!