Persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării. Excepțiile pot fi consultate în HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 a COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ *** OBLIGATIVITATEA prezentării unui TEST NEGATIV COVID-19 la îmbarcarea pasagerilor cu destinația LONDRA - Luton!!! ***

Check-in la Aeroportul Internaţional Sibiu

Unde găseşti ghişeele de check-in

Zona destinată formalităţilor de check-in la Aeroportul Internațional Sibiu este situată în faţa intrării principale în terminal, plecări. Puteţi merge direct la biroul companiei aeriene alături de care veţi călători sau aveţi posibilitatea efectuarii online a acestui serviciu. Vă rugăm să verificaţi politica companiei aeriene şi eligibilitatea efectuării acestui serviciu online.

Identificarea ghişeelor de check-in la Aeroportul Internaţional Sibiu este facilă, astfel, la intrarea în terminalul de pasageri, orientaţi-vă după monitoarele și panourile de afișaj al zborurilor, care prezintă următoarele informații: compania aeriană, numărul zborului, destinația, ora programată pentru decolare şi status-ul operațiunilor în derulare (check-in deschis, check-in închis, îmbarcare, întârziere etc.).

Ora de sosire la aeroport

Vă rugăm să consultați biletul sau compania aeriană pentru informaţii adiţionale privind formalităţile de check-in. Cu toate acestea, pentru a oferi un ghid general vă informăm următoarele:

  • Zboruri internaționale: sosirea la aeroport se face cu cel puțin două ore înainte de ora de plecare programată.
  • În condiţiile în care formalitatea de check-in a fost efectuată online, asiguraţi-vă că ajungeţi la timp la aeroport, în eventualitatea în care trebuie să predaţi bagajele de cală, pentru eliberare bilete de îmbarcare, efectuarea formalităţilor de frontieră şi efectuarea controalelor de securitate.