Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Check-in la Aeroportul Internaţional Sibiu

Unde găseşti ghişeele de check-in

Zona destinată formalităţilor de check-in la Aeroportul Internațional Sibiu este situată în faţa intrării principale în terminal, plecări. Puteţi merge direct la biroul companiei aeriene alături de care veţi călători sau aveţi posibilitatea efectuarii online a acestui serviciu. Vă rugăm să verificaţi politica companiei aeriene şi eligibilitatea efectuării acestui serviciu online.

Identificarea ghişeelor de check-in la Aeroportul Internaţional Sibiu este facilă, astfel, la intrarea în terminalul de pasageri, orientaţi-vă după monitoarele și panourile de afișaj al zborurilor, care prezintă următoarele informații: compania aeriană, numărul zborului, destinația, ora programată pentru decolare şi status-ul operațiunilor în derulare (check-in deschis, check-in închis, îmbarcare, întârziere etc.).

Ora de sosire la aeroport

ATENȚIE!
În contextul pandemic actual prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare!

Vă rugăm să consultați biletul sau compania aeriană pentru informaţii adiţionale privind formalităţile de check-in. Cu toate acestea, pentru a oferi un ghid general vă informăm următoarele:

  • Zboruri internaționale: sosirea la aeroport se face cu cel puțin două ore înainte de ora de plecare programată.

  • În condiţiile în care formalitatea de check-in a fost efectuată online, asiguraţi-vă că ajungeţi la timp la aeroport, în eventualitatea în care trebuie să predaţi bagajele de cală, pentru eliberare bilete de îmbarcare, efectuarea formalităţilor de frontieră şi efectuarea controalelor de securitate.