Începând cu data de 20.12.2021, persoanele care intră în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România *** Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Anunțuri de interes public

2021

Anunț privind selecția membrilor Consiliului de Administrație al regiei autonome „Aeroportul Internațional Sibiu R.A.”


Anunț privind luarea deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Sibiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare - activități economice”


Scrisoare de așteptări pentru Consiliul de administrație al Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Sibiu R.A.”


Anunț privind selecția membrilor Consiliului de Administrație al regiei autonome „Aeroportul Internațional Sibiu R.A.”


Anunț privind selecția pentru postul de director economic la Aeroportul Internațional Sibiu R.A.


Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii aeroportuare - activităţi economice”


2020

Anunț privind selecția unui membru administrator neexecutiv – reprezentant al autorității publice tutelare în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu R.A.


2019

Anunț privind selecția pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu


Anunț Consultare publica privind prevenirea și reducerea zgomotului generat de traficul aeroportuar

 

2017

Anunț privind selecția conducerii executive la R.A. Aeroportul Internațional Sibiu


Anunț privind selecția membrilor Consiliului de Administrație la RA Aeroportul Internațional Sibiu