Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Hurghada

Rezervă-ți din timp o vacanță în Hurghada direct de la Sibiu! 

Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pentru rezervare la agențiile de turism!


Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Hurghada Martie – Octombrie 2024 Joi
Notă: Informațiile privind perioada și zilele de operare a zborurilor pot suferi modificări. Vă recomandăm să consultați agențiile de turism pentru eventuale modificări ale zborurilor.

Piramide, snorkelling, deșert și plajă!

Hurghada a devenit în ultimii ani o destinație turistică populară, colorată și plină de viață, atrăgând anual sute de mii de turiști din toate colțurile lumii, în special în lunile de iarnă, când europenii preferă să lase frigul aspru în favoarea plajelor albe și călduroase de pe acest tărâm însorit.

De ce Hurghada?

Safari spre satele beduinilor;
Apusul este magic în deșert;
Croazieră pe Nil – cel mai lung fluviu din lume;
O plimbare la El Gouna;
Și lista poate continua. 

Îți propunem să evadezi din rutină în sezonul de vară 2024 spre plajele de nisip de la Marea Roșie unde sunt unele dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume, care constituiesc habitatul sutelor de specii de pești tropicali.