Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Hurghada

Rezervă-ți din timp o vacanță în Hurghada direct de la Sibiu! Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pentru rezervare la agențiile de turism!

Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Hurghada (*) Martie – Noiembrie 2023 Marți, Miercuri, Joi
(*) Touroperatori:
KUSADASI: www.kusadasi.ro
KARPATEN: www.karpaten.ro
AMARATOUR: www.amaratour.ro

Piramide, snorkelling, deșert și plajă!

Hurghada a devenit în ultimii ani o destinație turistică populară, colorată și plină de viață, atrăgând anual sute de mii de turiști din toate colțurile lumii, în special în lunile de iarnă, când europenii preferă să lase frigul aspru în favoarea plajelor albe și călduroase de pe acest tărâm însorit.

De ce Hurghada?

Safari spre satele beduinilor;
Apusul este magic în deșert;
Croazieră pe Nil – cel mai lung fluviu din lume;
O plimbare la El Gouna;
Și lista poate continua. 

Îți propunem să evadezi din rutină în sezonul de vară 2023 spre plajele de nisip de la Marea Roșie unde sunt unele dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume, care constituiesc habitatul sutelor de specii de pești tropicali.