Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Taxi

Călătoreşte confortabil până la destinaţie

Un mod convenabil de a ajunge de la aeroport la destinaţie sunt serviciile de transfer cu taxiul. În cazul în care nu aveţi transportul asigurat, aveţi posbilitatea de a lua un taxi din staţia de taxi din aeroport, situată în imediata proximitate a terminalului de pasageri, partea stângă a zonei de sosiri.

În eventualitatea în care nu există taxiuri disponibile, puteţi solicita gratuit o comandă, adresându-vă Biroului de Informaţii situat în zona publică a terminalului de pasageri.

Taxiurile care transportă pasageri au acces gratuit în faţa terminalului de pasageri.

Sfaturi utile

Utilizați numai taxiuri echipate cu aparate de taxare, care afișează licență de transport şi tarifele practicate.

Conform Hotărârii nr. 201/2014 a Consiliului Local al Municipiului Sibiu, tariful maximal de distanţă aprobat de către Primăria Municipiului Sibiu pentru activitatea de transport în regim de taxi pe raza municipiului Sibiu este de 3,1 lei/km (preţul include TVA).

Eventualele reclamații pot fi trimise pe adresa de mail a Primăriei Sibiu, [email protected] sau depuse direct la Centrul de Informații pentru Cetățeni al Primăriei Municipiului Sibiu, din Sibiu, str. Samuel Brukenthal, nr. 2, camera 8.

Nu uitaţi să solicitaţi şi păstraţi bonul fiscal deoarece conține detalii privind călătoria.


Desfășurarea activității de transport de persoane în regim de taxi în perimetrul Aeroportului Internațional Sibiu

Noul Regulament pentru desfășurarea transportului de persoane în regim de taxi la Aeroportul Internațional Sibiu se poate consulta aici.

Cerere de acordare a cardului/legitimației de acces în parcarea Aeroportului Internațional Sibiu R.A. în vederea desfășurării activității de taximetrie