Persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării. Excepțiile pot fi consultate în HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 a COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ *** OBLIGATIVITATEA prezentării unui TEST NEGATIV COVID-19 la îmbarcarea pasagerilor cu destinația LONDRA - Luton!!! ***

Dortmund

NOTĂ: În contextul pandemic actual frecvențele de operare și data de reluare a zborurilor pot suferi modificări. Vă adresăm rugămintea de a verifica în permanență statusul zborului pe website-ul companiei aeriene.

Arhitectură modernă, istorie industrială şi fotbal

Rezervă-ți câteva zile de relaxare pe www.wizzair.com în acest oraș care respiră arhitectură modernă, istorie industrială și fotbal. În zilele noastre, Dortmund este bine cunoscut ca un oraș arhitectural şi cultural, dar pentru o lungă perioadă de timp a fost asociat cu minele de cărbune şi cuptoare de topire. Viața culturală bogată, tradiția în fabricarea berii și spațiile verzi generoase ale orașului sunt o încântare pentru simțuri.

Există multe modalităţi de a descoperi Dortmund, sugestiile noastre sunt următoarele:

✈ Dortmund U – Centrul pentru artă și creativitate – este un punct de reper celebru în oraş, lângă gară;
✈ Florian – Turnul TV din Westfalenpark;
✈ Extraschicht – locaţie pentru producții de muzică, dans și teatru.

Scurt ghid de conversaţie

Bună dimineaţa! – Guten Morgen!
Bună seara! – Guten Abend!
Noapte bună! – Gute Nacht!
La revedere! – Auf Wiedersehen!
Vă rog! – Bitte!
Mulţumesc! – Danke!
Cât costă? – Wie viel kostet es?