Informarea aeronautică privind suspendarea zborurilor pe teritoriul României a fost prelungită până pe 16 iunie 2020 (inclusiv) considerând legislația aplicabilă stării de alertă. Pasagerii care urmau să călătorească în perioada 1 – 16 iunie 2020 de la Aeroportul Internațional Sibiu spre destinațiile de interes sunt rugați ca pentru informații suplimentare și detalii cu privire la reprogramarea călătoriilor, să contacteze agenția sau compania aeriană emitentă. ***

Karlsruhe

Cultura și experința unui oraș cu o atmosferă unică

Rezervă acum pe www.wizzair.com un city break în  centru al inovării și regiunii tehnologice?! De la festivaluri de stradă și concerte în aer liber, expoziții, facilități culturale și de agrement și până la restaurante, cafenele și cluburi – sunt multe de descoperit în Karlsruhe. 

Orașul în formă de evantai, cu arhitectura sa datând din ultimele secole, oferă o varietate de atracții culturale și turistice, pe lângă istoria sa fascinantă. Muzeele, teatrele, cinematografele, festivalurile internaționale, spațiile verzi oferă vizitatorilor o varietate bogată de activități.

Zile de operare de la Aeroportul Internațional Sibiu

LUNI MARȚI Miercuri JOI VINERI SÂMBĂTĂ Duminică
           

Scurt ghid de conversație

Bună dimineața! – Guten Morgen!
Bună seara! – Guten Abend!
La revedere! – Auf Wiedersehen!
Vă rog! – Bitte!
Mulțumesc! – Danke!
Cât costă? – Wie viel kostet das?