Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Karlsruhe

NOTĂ: În contextul pandemic actual frecvențele de operare și data de reluare a zborurilor pot suferi modificări. Vă adresăm rugămintea de a verifica în permanență statusul zborului pe website-ul companiei aeriene.

Cultura și experiența unui oraș cu o atmosferă unică

Rezervă acum pe www.wizzair.com un city break în  centru al inovării și regiunii tehnologice?! De la festivaluri de stradă și concerte în aer liber, expoziții, facilități culturale și de agrement și până la restaurante, cafenele și cluburi – sunt multe de descoperit în Karlsruhe. 

Orașul în formă de evantai, cu arhitectura sa datând din ultimele secole, oferă o varietate de atracții culturale și turistice, pe lângă istoria sa fascinantă. Muzeele, teatrele, cinematografele, festivalurile internaționale, spațiile verzi oferă vizitatorilor o varietate bogată de activități.

Scurt ghid de conversație

Bună dimineața! – Guten Morgen!
Bună seara! – Guten Abend!
La revedere! – Auf Wiedersehen!
Vă rog! – Bitte!
Mulțumesc! – Danke!
Cât costă? – Wie viel kostet das?