Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Spații de publicitate

Aeroportul Internaţional Sibiu oferă o mare varietate de spații de publicitate indoor & outdoor disponibile pentru închiriere, în vederea derulării de campanii de publicitate adaptate și orientate către grupurile țintă de interes.

Datorită amenajării optime a spațiilor destinate activităților de reclamă și publicitate și posibilității de expunere pe diverse tipuri de suporturi publicitare, spațiile disponibile în cadrul Aeroportului Internațional Sibiu sunt ideale pentru o expunere orientată spre atragerea atenției pasagerilor, precum și a tuturor persoanelor care trec pragul aeroportului.

Aeroportul Internațional Sibiu pune la dispoziție o serie de spații de publicitate amplasate în zona publică, zona plecări, zona sosiri, respectiv parcare, toate detaliile privind acestea fiind cuprinse în cadrul Catalogului de spații de publicitate, care poate fi consultat mai jos:

Catalog spații de publicitate – descarcă catalogul

Procedură de închiriere 

Se transmite o cerere fermă către Aeroportul Internațional Sibiu R.A., în care se va menționa spațiul de publicitate de interes, durata campaniei, prezentarea și conținutul campaniei. Cererea se va realiza în baza unui Formular de comandă fermă pentru închirierea de spații de publicitate.

Aprobarea cererii pentru închirierea de spații de publicitate va fi comunicată solicitantului, urmând ca facturarea să se efectueze în baza acesteia.

Perioada de închiriere pentru spațiile de publicitate este de maxim 6 luni.
Prețurile din catalog sunt în EURO și nu conțin TVA.

Pentru mai multe detalii, respectiv pentru solicitarea formularului de comandă în vederea închirierii de spații de publicitate disponibile în cadrul terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Sibiu R.A., vă rugăm să transmiteți o solicitare pe e-mail la adresele [email protected] și [email protected].