Începând cu data de 30.03.2021, TOȚI pasagerii trebuie să prezinte un test negativ COVID-19 (efectuat cu maximum 48 de ore anterior intrării pe teritoriul german) la îmbarcarea pentru zborurile spre GERMANIA, cu excepția copiilor sub 6 ani (conform informațiilor primite din partea companiilor aeriene) *** Persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării. Excepțiile pot fi consultate în HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 a COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ *** OBLIGATIVITATEA prezentării unui TEST NEGATIV COVID-19 la îmbarcarea pasagerilor cu destinația LONDRA - Luton!!! ***

Spații publicitare

Publicitate la Aeroportul Internaţional Sibiu

Aeroportul Internaţional Sibiu oferă posibilitatea de expunere pe suporturi publicitare a mesajului companiilor interesate, către pasagerii business sau leisure. (descarcă catalogul)

Dacă sunteți interesat de oportunități de publicitate în zona publică, plecări sau sosiri la Aeroportul Internațional Sibiu, vă rugăm să contactați Biroul Marketing prin intermediul formularului din secțiunea Contact.