Începând cu data de 20.12.2021, persoanele care intră în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România *** Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Ryanair

Ryanair este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, fondată în anul 1985 în Irlanda, operând în prezent de pe peste 242 de aeroporturi din 40 de țări.

Începând cu luna iunie 2021, compania aeriană Ryanair și-a lansat operațiunile la Aeroportul Internațional Sibiu, la data de 1 iunie 2021 începând operarea primelor zboruri directe de la Sibiu spre Veneția-Treviso (zboruri marți și sâmbătă). Astfel, Ryanair este cel de-al șaselea operator aerian care alege să își dezvolte operațiunile la Aeroportul Internațional Sibiu, recunoscând potențialul regiunii într-o perioadă în care industria aviatică este greu încercată de efectele pandemiei COVID-19.

Începând cu data de 19 iunie 2021, Ryanair operează zboruri directe de la Sibiu spre Corfu – Grecia (zboruri marți și sâmbătă), iar începând cu 16 iulie 2021 se lansează zborurile directe de la Sibiu spre Bologna – Italia (zboruri luni și vineri). 

Începând cu sezonul de iarnă 2021-2022, Ryanair va deschide cea de-a patra rută de la Sibiu spre Billund, Danemarca, care va fi operată cu 2 frecvențe săptămânale în zilele de luni și vineri.

Call Center Asistență pentru clienți Telefon E-mail Website
+44 1279358438 Ryanair ChatBot - - www.ryanair.com