Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Bruxelles

Începând cu 1 noiembrie 2021 poți călători direct de la Sibiu spre Bruxelles Charleroi. Biletele sunt deja disponibile pe www.ryanair.com.

Bruxelles – un oraș profund multicultural 

Bruxelles, fascinanta capitală a Belgiei și centrul administrativ al Uniunii Europene, este un oraș ambalat într-o arhitectură uimitoare și cu o istorie fascinantă.

Când spui „Bruxelles” primele lucruri care îți vin în minte sunt ciocolata belgiană, vafele cu ciocolată și fructe, cartofii prăjiți, bere, Uniunea Europeană și „clădirea aia ciudată, care seamănă cu un atom”, nu e așa? Bruxelles este un oraș relativ mic, ușor de parcurs la pas, așadar îți propunem mai jos o listă de obiective dacă ești un turist curios și pregătit de aventură.

Obiective turistice în Bruxelles

✈ Grand Place 
✈ Muntele Artelor – Mont des Arts
✈ Catedrala Sf. Mihail și Sf. Gudula
✈ Cartierul Petit and Grand Sablon
✈ Palatul de Justiție
✈ Parlamentul European
✈ Parc du Cinquantenaire
✈ Grădina Botanică și serele regale Laeken
✈ Atomium