Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Dublin

Book now: www.ryanair.com

Dublin – un oraș profund multicultural 

Dublin este un oraș cu o perspectivă cosmopolită, care în ultimele decenii a îmbrățișat în mod vizibil diversitatea și multiculturalismul, păstrând totodată în inima sa tradiția și cultura aparte care îl definește. Capitala Irlandei este un muzeu viu al istoriei sale, cu castele medievale și catedrale expuse alături de splendori arhitecturale, reflectând un amestec de moștenire și contemporan care nu va dezamăgi.

Dublin este una din cele mai populare capitale din Europa și este de departe un oraș îmbrățișat de o istorie captivantă. Însă, când spui Dublin nu te gândesti numai la vikingi, biserici medievale și muzee. Dublin este fără doar și poate un oraș al contrastelor, Dublinul înseamnă viață, înseamnă muzică, teatru, literatură și puburi. De îndata ce vei ajunge în Dublin vei simți atmosfera vibrantă a acestui oraș și o vei pastra cu tine mult timp după întoarcerea acasă.

Obiective turistice în Dublin

✈ Guinness Storehouse
✈ Colegiul Trinity
✈ Castelul Dublin
✈ Catedrala Sf. Patrick
✈ Catedrala Sfintei Treimi
✈ Închisoarea Kilmainham
✈ Podul Ha’penny
✈ Vechea Distilerie Jameson
✈ Galeria Națională a Irlandei
✈ Parcul St. Stephens