Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

AirConnect

AirConnect este o nouă companie aeriană înființată în România de către 5 investitori privați, din dorința de a deservi piața regională din zonă. Compania a început operarea în luna august 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din proximitate și zboruri de vacanță (charter) direct din aeroporturile regionale.

Experiența fondatorilor și managementului companiei provine din diverse domenii relevante, de la profesioniști ai companiilor aeriene, handling la sol, tour operatori și mentenanță.

Începând cu 17 octombire 2022 AirConnect va conecta direct orașul Sibiu de capitala României, București prin zboruri directe în fiecare zi de luni, miiercuri și duminică.

Rezervări aici.

Call Center Telefon E-mail Website
luni - vineri, de la 09:00 la 17:00
sâmbăta - duminică, de la 09:00 la 13:00

0903 760 225 (cost 1 € + TVA/ min)*
*numărul este disponibil doar din România
- www.air-connect.com