Începând cu data de 30.03.2021, TOȚI pasagerii trebuie să prezinte un test negativ COVID-19 (efectuat cu maximum 48 de ore anterior intrării pe teritoriul german) la îmbarcarea pentru zborurile spre GERMANIA, cu excepția copiilor sub 6 ani (conform informațiilor primite din partea companiilor aeriene) *** Persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării. Excepțiile pot fi consultate în HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 a COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ *** OBLIGATIVITATEA prezentării unui TEST NEGATIV COVID-19 la îmbarcarea pasagerilor cu destinația LONDRA - Luton!!! ***

Siguranța călătoriei tale – o prioritate pentru noi!

Chestionar Aeroportul Internațional Sibiu

După cum bine știm și am simțit cu toți, industria aviatică a fost puternic afectată de pandemia de COVID-19: restricții de călătorie, măsuri și condiții noi de călătorie, zboruri anulate sau operațiuni suspendate.

Pentru că ne dorim o înțelegere deplină a așteptărilor comunității pe care o deservim din perspectiva operațională și a experienței într-o lume post-COVID-19, vă invităm să completați chestionarul nostru.

Un mediu sigur și o experiență plăcută pentru pasagerii care ne trec pragul este principala noastră prioritate!

Vă asigurăm că fiecare răspuns primit este foarte important pentru noi!

Pentru a participa la acest demers, puteți completa chestionarul disponibil aici.

Chestionarul este disponibil și pe www.sibiuairport.ro – Home Page (în partea de sus a paginii).