Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Siguranța călătoriei tale – o prioritate pentru noi!

Chestionar Aeroportul Internațional Sibiu

După cum bine știm și am simțit cu toți, industria aviatică a fost puternic afectată de pandemia de COVID-19: restricții de călătorie, măsuri și condiții noi de călătorie, zboruri anulate sau operațiuni suspendate.

Pentru că ne dorim o înțelegere deplină a așteptărilor comunității pe care o deservim din perspectiva operațională și a experienței într-o lume post-COVID-19, vă invităm să completați chestionarul nostru.

Un mediu sigur și o experiență plăcută pentru pasagerii care ne trec pragul este principala noastră prioritate!

Vă asigurăm că fiecare răspuns primit este foarte important pentru noi!

Pentru a participa la acest demers, puteți completa chestionarul disponibil aici.

Chestionarul este disponibil și pe www.sibiuairport.ro – Home Page (în partea de sus a paginii).