Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Stuttgart

Începând cu 20 iulie 2024 poți călători direct de la Sibiu spre Stutgart. Biletele sunt deja disponibile pe www.flylili.com!

Esența nemțească din Pădurea Neagră la un click distanță pe www.flylili.com

Oraşul natal al Mercedes, Porsche, Leitz sau Triumph, aşezat la câţiva kilometri de Munţii Pădurea Neagră şi bătrânul fluviu Dunărea, îţi oferă cel puţin 5 motive să îl alegi ca şi destinaţie pentru o vacanţă activă sau pentru relaxare. Dacă porneşti în explorarea acestui frumos oraş, vei descoperi că este o aşezare situată pe coline acoperite de pădure şi viţă de vie, special create pentru a găzdui metropola din zilele noastre. Printre principalele puncte de atracţie ale oraşului se regăsesc sute de clădiri istorice, biserici şi catedrale, castele şi o vastă serie de muzee. „Leagănul” industriei automobilistice germane, datorită lui Carl Benz şi Ferdinand Porsche, te îmbie cu libertate de mişcare, fascinaţie şi legendă.

Nu uita!

În inima oraşului regăsim cea mai mare grădină zoologică şi botanică a Europei, „Wilhelma”, accesibilă vizitatorilor pe toată durata anului. Pentru iubitorii de cumpărături, o experienţă de neuitat în materie de shopping devine completă odată cu vizitarea celui mai faimos târg acoperit „Markhalle”, unde găsiți o largă varietate de produse: de la produse alimentare, până la cele pentru decorarea casei şi grădinii, aduse de pretutindeni.

Scurt ghid de conversaţie

Bună dimineaţa! – Guten Morgen!
Bună seara! – Guten Abend!
Noapte bună! – Gute Nacht!
La revedere! – Auf Wiedersehen!
Vă rog! – Bitte!
Mulţumesc! – Danke!
Cât costă? – Wie viel kostet es?