Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

O nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Sibiu în sezonul de vară 2020: Monastir, Tunisia

Aeroportul Internațional Sibiu, împreună cu reprezentanții Amara Tour, a anunțat oficial astăzi, 28 noiembrie 2019, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea unei noi destinații de vacanță cu zbor direct de la Sibiu spre Monastir – Tunisia, în sezonul de vară 2020.

Alături de echipa Aeroportului Internațional Sibiu, la eveniment au fost prezenți domnul Haithem Souani, Director General Amara Tour, doamna Iulia Șandru, Director Comercial Amara Tour, precum și doamna Ammar Raja, Director Oficiul Național al Turismului din Tunisia.

Zborurile pe ruta Sibiu – Monastir vor fi operate de compania aeriană Jasmin Airways în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri, în perioada 10 iunie – 23 septembrie 2020.

Mai multe detalii aici.
Galerie foto