În perioada 16 – 31 iulie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Austria operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Austrian Airlines prin ruta Sibiu – Viena și retur, vor fi suspendate. Pasagerii ale căror călătorii programate în perioada pentru care sunt suspendate zborurile Sibiu – Viena și retur sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene. *** Zboruri disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu Dortmund, Memmingen, Karlsruhe Baden - Baden, Frankfurt Hahn, Nurnberg, Stuttgart, Madrid și Londra. ***

Hey! Tu ce destinații îți dorești de la Sibiu?

Chestionar Aeroportul Internațional Sibiu

Pentru a crește „rezoluția” imaginii pe care o avem cu privire la comunitatea pe care o deservim, Aeroportul Internațional Sibiu a lansat un chestionar, care are rolul de a colecta informații și detalii relevante cu privire la nevoile de călătorie și așteptările consumatorilor de servicii de transport pe calea aerului în regiune. 

Informațiile obținute cu ajutorul acestui instrument vor reprezenta argumente solide, care să ne susțină demersul de dezvoltare a oportunităților de călătorie de la Sibiu.

Vă asigurăm că fiecare răspuns primit este foarte important pentru noi!

Pentru a participa la acest demers, puteți completa chestionarul disponibil aici.

Chestionarul este disponibil și pe www.sibiuairport.ro – Home Page (în partea de sus a paginii).