Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Hey! Tu ce destinații îți dorești de la Sibiu?

Chestionar Aeroportul Internațional Sibiu

Pentru a crește „rezoluția” imaginii pe care o avem cu privire la comunitatea pe care o deservim, Aeroportul Internațional Sibiu a lansat un chestionar, care are rolul de a colecta informații și detalii relevante cu privire la nevoile de călătorie și așteptările consumatorilor de servicii de transport pe calea aerului în regiune. 

Informațiile obținute cu ajutorul acestui instrument vor reprezenta argumente solide, care să ne susțină demersul de dezvoltare a oportunităților de călătorie de la Sibiu.

Vă asigurăm că fiecare răspuns primit este foarte important pentru noi!

Pentru a participa la acest demers, puteți completa chestionarul disponibil aici.

Chestionarul este disponibil și pe www.sibiuairport.ro – Home Page (în partea de sus a paginii).