În perioada 16 – 31 iulie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Austria operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Austrian Airlines prin ruta Sibiu – Viena și retur, vor fi suspendate. Pasagerii ale căror călătorii programate în perioada pentru care sunt suspendate zborurile Sibiu – Viena și retur sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene. *** Zboruri disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu Dortmund, Memmingen, Karlsruhe Baden - Baden, Frankfurt Hahn, Nurnberg, Stuttgart, Madrid și Londra. ***

Vara anului 2018 a adus cifre record la Aeroportul Internațional Sibiu

Vara anului 2018 s-a încheiat cu un record de trafic la Aeroportul Internațional Sibiu. Vârful valului de călători a fost atins în ultima lună de vară – luna august, când peste 85.000 de pasageri au ales zborul din Sibiu, o premieră pentru aeroportul sibian.

Mai mult ca niciodată, în lunile de vară ale acestui an peste 220.000 de pasageri au decolat sau au aterizat pe aeroportul din Sibiu, înregistrându-se o creștere de 48% față de aceeași perioadă a anului 2017, când au fost înregistrați un număr total de aproximativ 149.000 de pasageri îmbarcați-debarcați.

Rezultate obținute în ultimele trei luni se datorează în special tuturor pasagerilor care au ales să facă parte din povestea aeroportului, precum și întregii echipe care a răspuns pozitiv provocărilor de zi cu zi, venind în întâmpinarea nevoilor pasagerilor care aleg zborul din Sibiu.

Mai multe detalii aici.