Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE atât în incinta terminalului de pasageri, cât și în zona de parcare! *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Vara anului 2018 a adus cifre record la Aeroportul Internațional Sibiu

Vara anului 2018 s-a încheiat cu un record de trafic la Aeroportul Internațional Sibiu. Vârful valului de călători a fost atins în ultima lună de vară – luna august, când peste 85.000 de pasageri au ales zborul din Sibiu, o premieră pentru aeroportul sibian.

Mai mult ca niciodată, în lunile de vară ale acestui an peste 220.000 de pasageri au decolat sau au aterizat pe aeroportul din Sibiu, înregistrându-se o creștere de 48% față de aceeași perioadă a anului 2017, când au fost înregistrați un număr total de aproximativ 149.000 de pasageri îmbarcați-debarcați.

Rezultate obținute în ultimele trei luni se datorează în special tuturor pasagerilor care au ales să facă parte din povestea aeroportului, precum și întregii echipe care a răspuns pozitiv provocărilor de zi cu zi, venind în întâmpinarea nevoilor pasagerilor care aleg zborul din Sibiu.

Mai multe detalii aici.