Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Liverpool, scapă de cotidian

Începând cu 1 noiembrie 2021, puteți călători direct de la Sibiu la Liverpool. Biletele sunt deja disponibile pe www.ryanair.com.

Pentru un oraș compact, Liverpool are o colecție impresionantă de atracții. Litoralul este un amestec fascinant de istoric și modern, în timp ce orașul în sine are în mod similar cartiere istorice și zone moderne de cumpărături și divertisment. Cu o mulțime de spațiu deschis, în mare parte amenajat și pietonal, Liverpool este o bucurie de a rătăci - veți găsi surprize plăcute în multe colțuri.

sursa: www.accliverpool.com

Ce să vezi?

Liverpool găzduiește o serie de atracții fascinante. Plin de o scenă artistică vibrantă, un patrimoniu muzical de neegalat și o faleză de renume mondial, Liverpool are o mulțime de atracții de vizitat.

The Beatles Story: tot ce trebuie știut despre John, Paul, George și Ringo.
Albert Dock: arhitectură iconică și plină de istorie.
Muzeul Mondial: nu ratați una dintre cele mai bune colecții de artefacte din Egiptul Antic din Europa.
Anfield Stadium: fan sau nu al Liverpool, o vizită este obligatorie pentru fanaticii fotbalului. 

Scurt ghid de conversație

Bună ziua! – Hello!
Mulțumesc! – Thank you!
Cum e vremea? – What's the weather like?
Aveţi un număr de taxi? – Do you have a taxi number?
Aș dori un taxi, vă rog! – I'd like a taxi, please!
La revedere! – Bye!