Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Creta Heraklion

Rezervă-ți din timp o vacanță în Creta direct de la Sibiu! Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pentru rezervare la agențiile de turism!

Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Creta Heraklion (*) Iunie – Septembrie 2023  Miercuri, Vineri
(*) Touroperatori:
CHRISTIAN TOUR: www.christiantour.ro
PARALELA 45:www.paralela45.ro

Ce poți vizita?

Heraklion, capitala Cretei, este al cincilea oraș ca mărime al Greciei și centrul economic și administrativ al insulei. Tot aici se află și cele mai populare atracții turistice ale insulei, cum ar fi Muzeul de Arheologie, Palatul Knossos, Acvariul CretAquarium și mormântul lui Nikos Kazantzakis. Pe lângă toate acestea, în Heraklion vei găsi o sumedenie de cafenele, baruri și restaurante, o zonă istorică pietonală absolut fermecătoare și o viață de noapte foarte activă.

Rethymno reprezintă partea mai sălbatică a insulei Creta. Aici vei găsi cărări și trasee montane, câmpuri acoperite cu flori perene, cătunuri pitorești cu livezi de măslini și multe alte minunății naturale și istorice. Pe coastă ne așteaptă grote misterioase, golfuri retrase și plaje perfecte. Toate aceste locuri fermecătoare atrag an de an un număr tot mai mare de turiști care vin aici să lucreze sau doar să-și caute inspirația.