Începând cu data de 20.12.2021, persoanele care intră în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România *** Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Corfu – paradisul verde al Greciei

Rezervă acum pe www.ryanair.com

Insula Corfu, numită și „insula de smarald” din Marea Ionică, este o insulă grecească cu un aer cosmopolit, dar și cu un caracter tradițional aparte.

De-a lungul timpului, insula Corfu a fost apreciată pentru frumusețea sa neîmblânzită, fermecând orice vizitator pretențios cu plajele sale superbe și cu farmecul orașului vechi. Apusurile de soare, plajele cu nisip și mările limpezi, stațiunile cu lagune albastre și peisajele de vis potrivite pentru relaxare sunt doar câteva dintre ingredientele unei destinații perfecte de vacanță.

Obiective turistice în Corfu

✈ Orașul Corfu – capitala insulei
✈ Golful Kanoni
✈ Paleokastritsa
✈ Canal D'Amour din Sidar
✈ Palatul Achillion din Gastouri
✈ Satul Pelekas – Tronul Kaiserului
✈ Aqualand Corfu