Începând cu data de 30.03.2021, TOȚI pasagerii trebuie să prezinte un test negativ COVID-19 (efectuat cu maximum 48 de ore anterior intrării pe teritoriul german) la îmbarcarea pentru zborurile spre GERMANIA, cu excepția copiilor sub 6 ani (conform informațiilor primite din partea companiilor aeriene) *** Persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat trebuie să prezinte document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării. Excepțiile pot fi consultate în HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 a COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ *** OBLIGATIVITATEA prezentării unui TEST NEGATIV COVID-19 la îmbarcarea pasagerilor cu destinația LONDRA - Luton!!! ***

Corfu – paradisul verde al Greciei

Rezervă acum pe www.ryanair.com

Insula Corfu, numită și „insula de smarald” din Marea Ionică, este o insulă grecească cu un aer cosmopolit, dar și cu un caracter tradițional aparte.

De-a lungul timpului, insula Corfu a fost apreciată pentru frumusețea sa neîmblânzită, fermecând orice vizitator pretențios cu plajele sale superbe și cu farmecul orașului vechi. Apusurile de soare, plajele cu nisip și mările limpezi, stațiunile cu lagune albastre și peisajele de vis potrivite pentru relaxare sunt doar câteva dintre ingredientele unei destinații perfecte de vacanță.

Obiective turistice în Corfu

✈ Orașul Corfu – capitala insulei
✈ Golful Kanoni
✈ Paleokastritsa
✈ Canal D'Amour din Sidar
✈ Palatul Achillion din Gastouri
✈ Satul Pelekas – Tronul Kaiserului
✈ Aqualand Corfu