În perioada 16 – 31 iulie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Austria operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Austrian Airlines prin ruta Sibiu – Viena și retur, vor fi suspendate. Pasagerii ale căror călătorii programate în perioada pentru care sunt suspendate zborurile Sibiu – Viena și retur sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene. *** Zboruri disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu Dortmund, Memmingen, Karlsruhe Baden - Baden, Frankfurt Hahn, Nurnberg, Stuttgart, Madrid și Londra. ***

TAROM oferă noi orizonturi grafice imaginației pasagerilor de la Aeroportul Internațional Sibiu 

Reader on Board! | Cititor la Bord!, un proiect menit să încurajeze lectura în spații neconvenționale, atrage zilnic atenția pasagerilor care se pot bucura de o experiență frumoasă de lectură în așteptarea zborului de la Aeroportul Internațional Sibiu. Astfel, numărul cărților ce și-au „întins” aripile și au „zburat” de la aeroportul din Sibiu, pregătite să descopere lumea alături de cititorii lor, a crescut de la o zi la alta.

Printre susținătorii proiectului de încurajare a lecturii în spații neconvenționale Reader on Board! | Cititor la Bord! se numără și compania aeriană națională TAROM, care s-a alăturat acestui demers începând cu luna septembrie 2018.

Volumele din colecția de romane grafice ilustrate donate de partenerul nostru de tradiție TAROM sunt disponibile în zona de plecări și invită pasagerii-lectori la (re)descoperirea aventurii călătoriei și a experienței zborului.

Mai multe detalii aici.