Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

TAROM oferă noi orizonturi grafice imaginației pasagerilor de la Aeroportul Internațional Sibiu 

Reader on Board! | Cititor la Bord!, un proiect menit să încurajeze lectura în spații neconvenționale, atrage zilnic atenția pasagerilor care se pot bucura de o experiență frumoasă de lectură în așteptarea zborului de la Aeroportul Internațional Sibiu. Astfel, numărul cărților ce și-au „întins” aripile și au „zburat” de la aeroportul din Sibiu, pregătite să descopere lumea alături de cititorii lor, a crescut de la o zi la alta.

Printre susținătorii proiectului de încurajare a lecturii în spații neconvenționale Reader on Board! | Cititor la Bord! se numără și compania aeriană națională TAROM, care s-a alăturat acestui demers începând cu luna septembrie 2018.

Volumele din colecția de romane grafice ilustrate donate de partenerul nostru de tradiție TAROM sunt disponibile în zona de plecări și invită pasagerii-lectori la (re)descoperirea aventurii călătoriei și a experienței zborului.

Mai multe detalii aici.