Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Reader on Board! | Cititor la Bord!

Citește și descoperă lumea!

În data de 25 iulie 2018, a fost lansat proiectul Reader on Board! | Cititor la Bord!, derulat de Aeroportul Internațional Sibiu în parteneriat cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, o inițiativă inedită, în premieră în România, care aduce și încurajează lectura într-un spațiu neconvențional, cum este cel al aeroportului. 

Unul dintre principalele motive ale alăturării aeroportului din Sibiu acestui proiect inovativ este preocuparea constantă pentru îmbunătățirea experienței în aeroport a pasagerilor, prin crearea unui spațiu care să ofere o nouă perspectivă timpului de așteptare al călătorilor, propunând o alternativă plăcută de petrecere a timpului în terminalul aeroportului din Sibiu.

Mai multe detalii despre acest proiect inedit și frumos aici.