În perioada 16 – 31 iulie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Austria operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Austrian Airlines prin ruta Sibiu – Viena și retur, vor fi suspendate. Pasagerii ale căror călătorii programate în perioada pentru care sunt suspendate zborurile Sibiu – Viena și retur sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene. *** Zboruri disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu Dortmund, Memmingen, Karlsruhe Baden - Baden, Frankfurt Hahn, Nurnberg, Stuttgart, Madrid și Londra. ***

Reader on Board! | Cititor la Bord!

Citește și descoperă lumea!

În data de 25 iulie 2018, a fost lansat proiectul Reader on Board! | Cititor la Bord!, derulat de Aeroportul Internațional Sibiu în parteneriat cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, o inițiativă inedită, în premieră în România, care aduce și încurajează lectura într-un spațiu neconvențional, cum este cel al aeroportului. 

Unul dintre principalele motive ale alăturării aeroportului din Sibiu acestui proiect inovativ este preocuparea constantă pentru îmbunătățirea experienței în aeroport a pasagerilor, prin crearea unui spațiu care să ofere o nouă perspectivă timpului de așteptare al călătorilor, propunând o alternativă plăcută de petrecere a timpului în terminalul aeroportului din Sibiu.

Mai multe detalii despre acest proiect inedit și frumos aici.