În perioada 16 – 31 iulie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Austria operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Austrian Airlines prin ruta Sibiu – Viena și retur, vor fi suspendate. Pasagerii ale căror călătorii programate în perioada pentru care sunt suspendate zborurile Sibiu – Viena și retur sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene. *** Zboruri disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu Dortmund, Memmingen, Karlsruhe Baden - Baden, Frankfurt Hahn, Nurnberg, Stuttgart, Madrid și Londra. ***

Primul zbor Sibiu – Bruxelles Charleroi – Sibiu de pe Aeroportul Internațional Sibiu

În data de 24 aprilie 2018, de pe aeroportul sibian a fost operat primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles Charleroi și retur, operat de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air. Echipajul și pasagerii zborului au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi.

Pe această rută, pasagerii au la dispoziție două zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. Începând cu data de 19 iunie 2018, zborului direct Sibiu - Bruxelles Charleroi i se va adăuga încă o frecvență pe săptămână, în ziua de joi. Prețurile biletelor încep de la 69 de lei, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână.

Sibiu-Bruxelles Charleroi reprezintă prima destinație inaugurată în anul 2018 pe Aeroportul Internațional Sibiu, urmând ca din luna iunie a acestui an să fie lansate și celelalte patru noi rute spre Basel, Copenhaga, Frankfurt Hahn și Paris Beauvais, anunțate încă de la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017.

Mai multe detalii aici.