În perioada 16 – 31 iulie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre Austria operate la aeroportul sibian de către compania aeriană Austrian Airlines prin ruta Sibiu – Viena și retur, vor fi suspendate. Pasagerii ale căror călătorii programate în perioada pentru care sunt suspendate zborurile Sibiu – Viena și retur sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene. *** Zboruri disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu Dortmund, Memmingen, Karlsruhe Baden - Baden, Frankfurt Hahn, Nurnberg, Stuttgart, Madrid și Londra. ***

Județul Sibiu în anul Centenarului

La împlinirea a 100 de ani de administrație românească în Transilvania și 50 de ani de la ultima reorganizare administrativ-teritorială a României, Consiliul Județean Sibiu și instituțiile din subordine marchează vineri, 13 iulie 2018, evenimentul „Județul Sibiu în anul Centenarului” printr-o serie de acțiuni, printre care amintim: Ziua Porților Deschise la Consiliul Județean Sibiu, spectacole extraordinare oferite de Filarmonica de Stat Sibiu și de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu, precum și expoziții și prezentări inedite la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Intrarea la toate evenimentele este gratuită.

Sibienii interesați să se familiarizeze cu instituția Consiliului Județean Sibiu și să înțeleagă mai bine atribuțiile acesteia în asigurarea serviciilor de interes județean sunt invitați vineri între orele 9:00 și 13:00 la Ziua Porților Deschise. În sala de ședințe a consiliului se va putea urmări în acest interval filmul documentar „Județul Sibiu - Poarta de Sud a Transilvaniei”.

Mai multe detalii cu privire la acțiunile organizate în cadrul evenimentului le găsiți aici, acestea fiind disponibile și pe www.cjsibiu.ro.