Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Dragi pasageri,

Începând de mâine, 17 iulie a.c., pentru o perioadă de 60 zile în cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, respectiv la formalitățile de intrare în țară va fi prezent echipajul canin din cadrul Centrului Chinologic “Dr. Aurel Greblea” Sibiu special antrenat pentru a depista infecţia cu SARS-CoV-2.

Această procedură face parte din proiectul pilot aprobat prin Hotărârea nr. 46 din 15.07.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență și are ca scop detectarea persoanelor potențial infectate cu virusul SARS-Cov-2.

Având în vedere gradul de noutate al acestui proiect facem apel la toți pasagerii care vor tranzita aeroportul din Sibiu să manifeste deschidere și să contribuie la succesul acestui proiect. 

Puteți consulta Hotărârea nr. 46 din 15.07.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care a fost aprobat proiectul pilot pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 cu sprijinul echipelor canine special pregătite la Sibiu la următorul link: https://www.cnscbt.ro/index.php/legislatie_cov/2575-hotararea-cnsu-nr-46-din-15-07-2021/file