Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE atât în incinta terminalului de pasageri, cât și în zona de parcare! *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Dragi pasageri,

Ca urmare a suspendării tuturor zborurilor comerciale la și de la Aeroportul Internațional Sibiu ne vedem nevoiți în a restrânge activitatea.

În acest context, pentru ca activitatea de relații cu publicul să nu aibă de suferit, începând cu data de 25.03.2020 aceasta se va desfășura prin intermediul mijloacelor alternative de comunicare, respectiv rămânem la dispoziţia dumneavoastră prin preluarea solicitărilor telefonice și a solicitărilor de informații transmise prin e-mail după cum urmează:

  • Adresă de corespondență electronică: info@sibiuairport.ro – solicitările de informații transmise pe e-mail în intervalul 16:00 – 07:30 în zilele lucrătoare vor fi soluționate a doua zi, iar cele adresate în cursul zilelor de weekend în prima zi lucrătoare.

  • Număr de telefon: 0269 253 135 în intervalul orar 07:30 – 16:00 de luni până joi și 07:30 – 13:30 în zilele de vineri.

Vă mulțumim pentru înțelegere!