Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

București

Din 27 martie 2023, Sibiul va fi din nou (air)CONNECTat de București. Zborurile directe pe ruta București Sibiu – București vor fi operate de compania aeriană AirConnect în zilele de luni, miercuri și vineri.

Rezervă bilete pe www.air-connect.com sau din aplicațiea AirConnect!

Locuri pline de istorie, farmec și frumusețe

București, capitala României, este un oraș cu 500 de ani de istorie, o identitate modernă, o arhitectură glorioasă din „La Belle Époque”, dar și blocuri din era comunistă, parcuri imense și impresionante, piețe publice și localnici care-i fac străzile să trepideze de viață.

O atmosferă plină de viață și numeroase atracții turistice inedite, București reprezintă una dintre cele mai sigure și mai accesibile destinații din Europa. Turiștii pasionați de arhitectură vor descoperi adevărate comori în acest oraș, începând cu mănăstirile deosebite construite în stilul unic Brâncovenesc și continuând cu maiestuoasele clădiri construite în stilul modern, contemporan.

10 locuri care merită vizitate în București

✈ Palatul Parlamentului;
✈ Arcul de Triumf;
✈ Mausoleul din Parcul Carol;
✈ Memorialul Holocaustului;
✈ Fântâna Zodiac;
✈ Sinagoga Mare;
✈ Biserica Stavropoleos;
✈ Parcul Herăstrău;
✈ Centrul Vechi;
✈ Ateneul Român.