Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 ***

Update zboruri Air Connect ruta București-Sibiu-București 

„Din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect, cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor, ne vedem nevoiți să amânam începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023.

Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023 vor fi informați prin email și telefonic de această modificare și vor putea opta pentru modificarea gratuită a biletelor pentru altă dată de zbor sau pentru rambursarea contravalorii biletelor de avion, rambursare ce se va face în contul bancar din care s-a făcut plata. În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023).

În scurt timp vom publica pe website programul complet de zbor pentru vara 2023, cu noi destinații estivale către Grecia, Turcia și Croația. Pentru destinațiile interne deja anunțate, am ținut cont de sugestiile primite și vom crește numărul de frecvențe pentru a deservi nevoile de călătorie ale pasagerilor business.

În paralel, echipa AirConnect a încheiat un parteneriat de tip code share cu Aeroitalia pentru vânzarea zborurilor operate de compania aeriană italiană între România și Italia, iar în curând clienții și agențiile de turism vor putea rezerva bilete pe www.air-connect.com pentru zboruri Bacău – Roma Fiumicino și Bacău - Milano Bergamo, acestea fiind primele rute anunțate de Aeroitalia.

Pentru detalii și solicitări legate de aceste zboruri amânate, ne puteți scrie la [email protected] sau prin completarea formularului disponibil pe website: https://book-kon.crane.aero/ibe/feedback.”

Sursa: Air Connect, 28.09.2022

București

Locuri pline de istorie, farmec și frumusețe

București, capitala României, este un oraș cu 500 de ani de istorie, o identitate modernă, o arhitectură glorioasă din „La Belle Époque”, dar și blocuri din era comunistă, parcuri imense și impresionante, piețe publice și localnici care-i fac străzile să trepideze de viață.

O atmosferă plină de viață și numeroase atracții turistice inedite, București reprezintă una dintre cele mai sigure și mai accesibile destinații din Europa. Turiștii pasionați de arhitectură vor descoperi adevărate comori în acest oraș, începând cu mănăstirile deosebite construite în stilul unic Brâncovenesc și continuând cu maiestuoasele clădiri construite în stilul modern, contemporan.

10 locuri care merită vizitate în București

✈ Palatul Parlamentului;
✈ Arcul de Triumf;
✈ Mausoleul din Parcul Carol;
✈ Memorialul Holocaustului;
✈ Fântâna Zodiac;
✈ Sinagoga Mare;
✈ Biserica Stavropoleos;
✈ Parcul Herăstrău;
✈ Centrul Vechi;
✈ Ateneul Român.