Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Anunț privind selecția pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A.

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu R.A. anunţă organizarea selecţiei pentru postul de director de investiții și dezvoltare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

23.05.2019

Rezultatele selecției pentru funcția de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A.

 

24.04.2019

Anunț reprogramare dată interviu de selecție a candidaților din lista scurtă pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A.

Vă comunicăm faptul că, din motive obiective, data de desfășurare a interviului de selecție a candidaților din lista scurtă pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A. se modifică din data de 16.05.2019 în data de 20.05.2019.

Celelalte date din calendarul de desfășurare a selecției pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A. rămân nemodificate.

 

19.04.2019

Lista scurtă a candidaților pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A.

Scrisoare de așteptări pentru selectarea directorului de investiții și dezvoltare al Aeroportului Internațional Sibiu R.A.

Bibliografia pentru funcția de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A.

 

06.03.2019

Anunț privind selecția pentru postul de director de investiții și dezvoltare la Aeroportul Internațional Sibiu R.A. 

CV template Europass

Declarație pe proprie răspundere cu privire la art. 6 din O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice 

Declarație de consimțământ privind procesarea datele personale în scopul exclusiv al procedurii de recrutare și selecție