Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***

Monastir

Rezervă-ți din timp o vacanță în Monastir direct de la Sibiu! 

Pachetele pentru destinațiile de vacanță cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pentru rezervare la agențiile de turism!


Ruta Perioada de operare Zile de operare
Sibiu – Monastir Iunie – Septembrie 2024 Marți
Notă: Informațiile privind perioada și zilele de operare a zborurilor pot suferi modificări. Vă recomandăm să consultați agențiile de turism pentru eventuale modificări ale zborurilor.

Explorați coasta mediteraneană a Tunisiei

În sezonul de vară anului 2024 puteți călători direct de la Aeroportul Internațional Sibiu spre Monastir, Tunisia. 

Tunisia e parte a lumii africane şi arabe, dar și una dintre cele mai moderne naţiuni islamice şi pod de legătură către civilizaţia europeană. Un ţărm ospitalier cu staţiuni modern întinse de-a lungul celor 1.200 km de plaje cu nisip fin, lângă oraşe străvechi, festivaluri animate, o climă plăcută şi preţuri moderate fac din Tunisia o destinaţie de vacanţă pentru mai mult de 6 milioane de turişti în fiecare an.

Tunisienii înțeleg că turismul este vital și extrem de important atât pentru țara lor, astfel au fost luate măsuri de siguranță sporită.

Deși este deseori văzută ca o destinație de vacanță care ne îmbie la sejururi relaxante petrecute pe malul Mării Mediterane, Tunisia oferă numeroase puncte de interes pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat.