Începând cu data de 8 februarie 2024, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, la intersecția cu strada Europa Unită ***
27.04.2023
Anunț public cu privire la proiectul “Punct control acces /securitate auto și persoane, altele decât pasagerii”
Aeroportul Internațional Sibiu R.A titular al proiectului “Punct control acces /securitate auto și persoane, altele decât pasagerii”, anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Punct control acces /securitate auto și persoane, altele decât pasagerii”, propus a se realiza în Municipiul Sibiu, Strada Șoseaua Alba-iulia, nr. 73.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, în zilele de Luni-Joi, între orele 08-16:30, și vineri între orele 08:00 – 14:00 precum și la următoarea adresă de internet: http://apmsb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Sibiu.

30.03.2023
Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Punct control acces /securitate auto și persoane, altele decât pasagerii”
Aeroportul Internațional Sibiu R.A titular al proiectului „Punct control acces / securitate auto și persoane, altele decât pasagerii”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Sibiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Punct control acces / securitate auto și persoane, altele decât pasagerii”, propus a se realiza în Municipiul Sibiu, strada Șoseaua Alba-iulia, nr. 73.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, municipiul Sibiu, județul Sibiu și la sediul Aeroportului Internațional Sibiu R.A, strada Șoseaua Alba-iulia, nr. 73. în zilele de luni-joi, între orele 08:00 –16:30, și vineri între orele 08:00 – 14:00.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu.