Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Expoziție de pictură la Aeroportul Internațional Sibiu

În perioada 11 iunie - 17 septembrie 2018, șapte artiste din Germania și România își expun împreună lucrările în incinta terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Sibiu, ca o contribuție adusă relației de prietenie existentă între România și Germania. Împreună, lucrările celor șapte artiste contemporane surprind diversitatea din cele două țări europene, redată prin stilul artistic propriu.

Expoziția de pictură  „Împreună – Gemeinsam” este organizată în parteneriat cu Consulatul Republicii Federale Germane la Sibiu și Kunsthaus 7B din Cisnădioara. Scopul acestui proiect comun este susținerea și stimularea accesului la cultură și artă, prin organizarea în parteneriat a unei expoziții de artă modernă și contemporană în incinta terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Sibiu.

Locația aleasă pentru expunerea lucrărilor de artă este aeroportul, un spațiu al libertății și al posibilităților nelimitate de călătorie, ce întregește simbolistica expoziției de pictură.