Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Wizz Air anunță o nouă rută din Sibiu spre însoritul Tel Aviv

Wizz Air a anunțat în data de 7 mai 2018 lansarea unei noi rute de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta.

Orașul plin de viață, situat pe coasta Israelului, va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com.

Mai multe detalii aici