Începând cu data de 1 octombrie 2021, călătoria în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va fi posibilă exclusiv în baza în baza pașaportului valabil. Mai multe detalii la www.mae.ro/node/56800. *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care PĂRĂSESC teritoriul României consultați website-ul MAE - www.mae.ro - secțiunea ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE COVID-19 *** Pentru condițiile de călătorie pentru cetățenii care SOSESC pe teritoriul României consultați website-ul Centrului Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – www.cnscbt.ro *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Extinderea operațiunilor TAROM la Sibiu

În data de 25 iulie 2018, Aeroportul Internațional Sibiu și compania aeriană TAROM au organizat un briefing de presă, cu ocazia extinderii operațiunilor la aeroportul din Sibiu, respectiv deschiderea rutei București – Sibiu – Stuttgart, care oferă un avantaj consistent pentru întărirea industriei româno-germane din regiune.

Ruta București – Sibiu – Stuttgart a fost inaugurată pe data de 15 iulie 2018 de către operatorul național TAROM. La 10 zile de la inaugurare, Directorul General al TAROM, Werner Wolff a marcat evenimentul printr-un tur de promovare.

Mai multe detalii aici.