Obligativitatea prezentării testului care să ateste efectuarea testului Covid-19 cu rezultat negativ va intra în vigoare luni, 18 Ianuarie ora 04.00 conform datelor publicate pe website-ul oficial guvernamental al Marii Britanii. *** Purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE atât în incinta terminalului de pasageri, cât și în zona de parcare! *** Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare! ***

Condiții de călătorie spre statele din Europa și alte regiuni pentru cetățenii care vin din România

Ministerul Afacerilor Externe actulizează permanent datele privnd condițiile de călătorie spre statele din Europa și alte regiuni pentru cetățenii care vin din România.

Informațiile actualizate privind restricțiile impuse de statele din Europa și alte regiuni, în context COVID-19, pentru cetățenii care vin din România sunt disponibile pe website-ul Ministerului Afacerilor Externe, secțiunea Atenționări de călătorie, la următorul link: http://www.mae.ro/node/51759.


Condiții de călătorie spre Germania pentru cetățenii care vin din România

Pentru cetățenii care călătoresc din România spre Germania, informațiile actualizate privind condițiile de călătorie pot fi regăsite la următorul link: http://www.mae.ro/node/51913.

Pentru mai multe detalii și informații, puteți contacta Autoritatea locală de Sănătate responsabilă din fiecare regiune din Germania. Datele de contact ale acesteia pot fi identificate în funcție de codul poștal al localității pe raza căreia este efectuată carantina, accesând următorul link: https://tools.rki.de/PLZTool/.


Condiții de călătorie spre alte regiuni pentru cetățenii care vin din România

Pentru cetățenii care călătoresc din România spre alte regiuni, altele decât statele din Europa, informațiile actualizate privind atenționările și condițiile de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 pot fi regăsite la următorul link: http://www.mae.ro/node/51982.


❗Recomandăm tuturor pasagerilor consultarea periodică a informațiilor privind condițiile de călătorie către țara/regiunea de interes, accesând sursele menționate mai sus.